Brukere online: 1382
Brukere i dag: 8138
Brukere siste 7 dager: 194508
2 egg
250 g sukker
1 ts hornsalt
1 ts vaniljesukker
500 g hvetemel
250 g mykt smør
Pisk egg og sukker i 15 min, til skikkelig tykk og luftig eggedosis. Rør i hornsalt og vaniljesukker. Smuldre romtemperert smør i hvetemelet. Kna dette så inn i eggedosisen slik at du får en jevn deig. (Virker deigen for bløt, kan du ha den i kjøleskapet en liten stund.)
Trykk deigen gjennom en kjøttkvern med stjernetut. Kutt lengdene i mindre stykker på ca 8 cm, som formes til kranser på bakepapirdekkede stekeplater. Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.
"Smørkranser" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar