![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
2 store egg
2 dl sukker
2 dl lettrømme
0,5 ts kardemomme
2 ts bakepulver
4 dl hvetemel
Pynt:
perlesukker
1 dl mandelflarn
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør inn lettrømmen. Sikt sammen det tørre og bland inn i deigen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Jevn til overflaten og dryss over perlesukker og mandelflarn. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min, til kaken er lett gylden (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt før den forsiktig tas ut av formen og skjæres opp i spisser.
"Mandelspisser" er fine å fryse ned og tiner raskt.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5070 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar