100 g smør
2,5 dl sukker
1 egg
0,5 ts natron
2 dl hvetemel
2,5 dl havregryn (små, lettkokte)
Smelt smøret. Pisk sammen egg og sukker til luftig eggedosis. Rør i smøret. Bland sammen natron, mel og havregryn og bland i til slutt.
Form 20 runde boller av deigen og fordel på 2 bakepapirdekkede stekeplater. Beregn god avstand, for kakene flyter ut under steking.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i ca 10 minutter, eller til de er gyldne. Avkjøl kakene på rist.
"Havrekaker" oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5070 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar