![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
50 g delfiafett
200 g hvit sjokolade
125 ml eggelikør
125 g kokos
Pynt:
kokos
Smelt delfiafett i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Brekk i den hvite sjokoladen og la den smelte i det varme fettet. Rør i eggelikør og deretter kokos. Sett kjelen i kjøleskapet til massen har stivnet (1-2 timer eller over natten).
Form kuler med hendene og rull dem deretter i kokos.
"Eggelikørkuler" oppbevares kjølig.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5070 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
1 kommentar
Deilig oppskrift, men hvor
Deilig oppskrift, men hvor lenge er disse holdbare ca ?
Skriv ny kommentar