![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
125 g smør
125 g sukker
2 store egg
125 g hvetemel
1 ts bakepulver
2 ss vann
Pynt:
2-3 epler
sukker
kanel
hakkede mandler
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland inn i deigen sammen med vannet.
Ha deigen i en smurt brødform (1,5 liter) med bakepapir i bunnen. Skrell eplene og del dem i båter. Stikk eplebåtene ned i deigen og dryss over sukker, kanel og hakkede mandler.
Stekes på rist nederst i ovnen ved 180°C i 35-40 min. Avkjøl litt i formen før du forsiktig tar den ut og fjerner bakepapiret.
Eplekaken er fin å fryse!
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5070 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
1 kommentar
Skal bakepapiret være på
Skal bakepapiret være på sidene også, eller bare i bunnen? Litt misvisende.
Skriv ny kommentar