125 g smør
250 g sukker
3 egg
1 dl melk
1,5 ts bakepulver
150 g hvetemel
60 g hasselnøtter
60 g mandler
1 ts mandelessens
Pynt:
20 g hasselnøtter
20 g mandler
Smelt smøret og rør i sukkeret. Tilsett eggene ett om gangen og pisk det luftig. Sikt i mel og bakepulver. Bland i melk, mandelessens og hakkede nøtter og mandler.
Ha deigen i en rund form (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Dryss over hakkede nøtter og mandler.
Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 30 min. Avkjøl kaken i formen.
"Pulverhekskake" er fin å fryse.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5034 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar