![Cupcakes](/themes/custom/dsl_foundation/img/cupcakes.png)
1 stort egg
1 dl sukker
60 g smør
3-4 dråper mandelessens
2 ts bakepulver
1 dl hvetemel
1,5 dl melk
3 dl havregryn (små, lettkokte)
Pisk egg og sukker til eggedosis. Rør i smeltet smør og mandelessens. Sikt mel og bakepulver og bland i sammen med melken. Vend i havregryn til slutt.
Ha deigen i en rund form (22-24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken ved 175°C i 25-30 min. Avkjøl kaken i formen. Ta den ut av formen, fjern bakepapiret og sett på et passende kakefat.
Kaken smaker godt med en klatt rømme og eplemos som tilbehør.
Kaken kan fryses.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5070 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Skriv ny kommentar