Brukere online: 2156
Brukere i dag: 24784
Brukere siste 7 dager: 196215
1 sukkerbrød, 24 cm i diameter
Fyll:
5 dl vaniljekrem (Piano)
jordbærsyltetøy
Pynt:
3 dl kremfløte
1 ts vaniljesukker
1 pose daimstrøssel
Bruk ferdigkjøpt sukkerbrød eller lag hjemmelaget sukkerbrød (se oppskrift på detsoteliv.no).
Del kaken i tre lag og dynk lagene eventuelt med litt melk.
Fyll hvert kakelag ved å smøre over syltetøy og vaniljekrem over.
Dekk hele kaken med pisket krem som er smakt til med vaniljesukker. Dryss over daimstrøssel til slutt.
Kaken blir god og saftig av å stå og trekke i et par timer før servering, men bør helst serveres samme dag som den er laget, slik at kremen er fersk.
Noen friske jordbær i skiver egner seg godt som fyll i tillegg til syltetøy og vaniljekrem. Se oppskrift på "Daimbløtkake med jordbær".
Skriv ny kommentar