Brukere online: 2054
Brukere i dag: 24145
Brukere siste 7 dager: 196143
Sukkerbrød:
5 egg
150 g sukker
150 g hvetemel
1 ts bakepulver
Dynking:
0,5 dl melk
Fyll:
3 dl kremfløte
2 bananer
2 stk doble Daim
Pynt:
3 dl kremfløte
1 ss vaniljesukker
1 stk dobbel Daim
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Sikt mel og bakepulver og vend dette forsiktig inn i eggedosisen.
Ha deigen i en kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 175°C i ca 30-40 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt i midten). Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del i tre bunner og dynk disse med melk.
Pisk kremfløten til fyllet. Bland kremen med bananbiter. Hakk Daim-sjokoladene grovt.
Sett den nederste kakebunnen på et kakefat. Smør på halvparten av banankremen og dryss over halvparten av sjokoladen. Legg på den neste kakebunnen. Smør på resten av banankremen og dryss over resten av sjokoladen. Legg på siste kakebunn.
Pisk kremfløten sammen med vaniljesukker. Dekk hele kaken med krem.
Pynt kaken med krem og hakket Daim.
Bløtkaken smaker best samme dag mens kremen er fersk og luftig, og bananskivene i fyllet fortsatt helt lyse i fargen.
Skriv ny kommentar