Devil's Float

Her får du utløp for alle de mørke sidene dine som du ellers holder så godt skjult;-) "Devil's Float" er svart, svart, svart!!! Og ikke minst spennende! Deigen drysses med masse sukker og overhelles deretter med kokende vann. Så skjer det noe mystisk under stekingen: etter å ha vært i ovnen danner det seg fast kake på overflaten, med mørk, seig, varm, deilig sjokoladesaus under. Utrolig fascinerende, litt skummelt og -- DIRTY AS HELL -- I LIKE!!! Se også oppskrift på "Floating Brownie".

Devil's Float
Ingredienser

Djeveldeig:
2 dl hvetemel
1,5 dl sukker
2 ts bakepulver
2 ss kakao
1,5 dl melk
1 ts vaniljesukker
2 ss smeltet smør
1 dl hakkede nøtter

Dryss:
1 dl sukker
1 dl brunt farin
2 ss kakao

Til slutt:
2 dl kokende vann

Fremgangsmåte

Bland alt til sjokoladedeigen. Den blir nokså fast i konsistensen.

Ha deigen i en smurt, ildfast form (ca 20x20 cm). Bland sammen drysset og strø over med en spiseskje.

Hell så over kokende vann.

Settes straks i varm ovn og stekes midt i ovnen ved 175°C i 45 min.

Server kaken varm og nystekt med krem eller vaniljeis!

Tips

Denne kaken bør absolutt spises nystekt og varm. Den inneholder mye sukker og blir seig og hard når den er kald.

Eventuelle rester kan varmes opp i mikro.

Kakekategori
Allergier og preferanser
Stikkord

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift