Panna cotta med melkesjokolade


For Chocolate lovers!  Heart

 

Noe å kose seg med til helgen kanskje...?   Smile

 

Oppskriften gir 4 porsjoner.

 

Ingredienser:

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær

 

Fremgangsmåte:

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.

 

 

Tips:

♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.

 


 

♥ Se også oppskrift på Panna cotta med melkesjokolade og appelsin

 

 

Panna cotta med melkesjokolade er en mild sjokoladepudding som alle liker!

 

 

Frister du meg, så frister jeg deg...   Wink 

 

 

Uimotståelig god sjokoladedessert! 

 

 

ENJOY!

♥ ♥ ♥ ♥

Panna cotta med melkesjokolade
Ingredienser

♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin

Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær

Fremgangsmåte

Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.

Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.

Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.

Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.

Tips

♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift