Brukere online: 1946
Brukere i dag: 10399
Brukere siste 7 dager: 235815
For Chocolate lovers!
Noe å kose seg med til helgen kanskje...?
Oppskriften gir 4 porsjoner.
Ingredienser:
♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær
Fremgangsmåte:
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.
Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.
Tips:
♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.
♥ Se også oppskrift på Panna cotta med melkesjokolade og appelsin
Panna cotta med melkesjokolade er en mild sjokoladepudding som alle liker!
Frister du meg, så frister jeg deg...
Uimotståelig god sjokoladedessert!
ENJOY!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 5 dl kremfløte
♥ 0,5 dl sukker
♥ 250 g melkesjokolade
♥ 3 plater gelatin
Pynt:
♥ 2 dl kremfløte
♥ 1 ts vaniljesukker
♥ raspet sjokolade
♥ noen jordbær
Start med å legge gelatinplatene i bløt i kaldt vann.
Kok opp kremfløte og sukker i en kjele. Ta kjelen av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i den varme fløten. Tilsett deretter oppdelt melkesjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten og rør blandingen jevn.
Fordel sjokoladefløten i 4 dessertskåler og sett dem i kjøleskapet over natten (eller i minst 4 timer) så panna cottaen stivner.
Pynt med pisket krem som er smaksatt med litt vaniljesukker, raspet sjokolade og friske jordbær.
♥ Desserten lages gjerne dagen i forveien, men pynt med pisket krem og jordbær på serveringsdagen slik at kremen smaker helt fersk.
Skriv ny kommentar