Toast for de store

Annonse: Bakeren og Kokken

Heisan!

Pleier du å spise frokost før du haster av sted på morgenen? Personlig er jeg mest glad i lange og sene frokoster i helgene, og da skal det helst lukte godt av egg, kaffe og nyristet brød på kjøkkenet!

Med Dualit Frokostpakke Brødrister og Vannkoker er det gøy å lage frokost! Fargen er så fresh at man føler seg opplagt og glad!  Smile  Jeg blir imidlertid mest glad av at kvaliteten er så god! Vannkokeren er superrask og det er brødristeren også.

 

 

Fantastiske produkter som jeg virkelig kan anbefale. Frokostpakken fra Dualit er for tiden på tilbud i nettbutikken til Bakeren og Kokken (med gratis frakt).

 

 

Her skal jeg vise dere noen av mine favorittvarianter av toast! 

 

 

Det enkleste er antakelig det beste. Jeg elsker toast med appelsinmarmelade!

 

 

Eller enda enklere: Bare med godt setersmør.

 

 

En sommerlige måte å nyte toast på er å dekke med jordbærsyltetøy og skiver med friske jordbær.

 

 

Skikkelig friskt og herlig!

 

 

Hjemmelaget sjokoladepålegg på toast er DIGG!

 


Det går fint å toaste grovt rugbrød også!

 

 

Herlig med brunost på!

 


En koselig måte å servere toast sammen med egg og bacon på, er å lage Hjertetoast.

 

 

Rist brødskivene og skjær ut hjerter med en skarp kniv.

 

 

Stek toasten sammen med egg og bacon.

 

 

Merker at jeg blir sulten av å skrive dette innlegget!  Yum 

 

Håper du også lar deg friste!

 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med bakerenogkokken.no, en av Skandinavias ledende nettbutikker for kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Du finner dem på Facebook her og på Instagram som @bakerenogkokken

Det delikate serviset du ser i dette innlegget er sponset av GreenGate.

Toast for de store
Ingredienser

Toast:
setersmør
appelsinmarmelade
jordbærsyltetøy og friske jordbær
hjemmelaget sjokoladepålegg
gulost og brunost
egg og bacon

Fremgangsmåte

Toast brødskiver i brødristeren og server straks med ønsket måte.

Tips

Ristet brød bør serveres med en gang og mens de fortsatt er varme. Ved avkjøling kan brødskivene bli seige.

Se også innlegget med Toast for de små.

Brødbakst
Stikkord

2 kommentarer

Her blir det mer og mer reklame, og dårligere oppskrifter for hvert innlegg :(
Kan det kalles et tips at man skal spise toasten varm?

Liker veldig godt toast med smør og appelsinmarmelade til helgefrokosten men ser spennende ut med egg og bacon toasten så takk for tips!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift