Brukere online: 1798
Brukere i dag: 18969
Brukere siste 7 dager: 195079
Det har blitt populært å legge frukt og bær i fryseren og så rive dem på rivjern. 😃
Her har jeg brukt fersken, som jeg har raspet over en skål med gresk yoghurt. Så hadde jeg over hakkede mandler og litt karamellsaus (alternativt kan du bruke flytende honning eller lønnesirup).
Oi, dette ble supergodt! 😋 Perfekt å lage dersom du ønsker noe som smaker dessert til frokost.
Oppskriften gir 1 porsjon.
Ingredienser:
♥ 1 fersken
♥ 1,5 dl gresk yoghurt
♥ 15 mandler
♥ 2 ss karamellsaus (se tips)
Fremgangsmåte:
Legg fersken i fryseren over natten (eller lenger).
Rett før servering tar du en fryst fersken ut av fryseren (eller flere hvis du vil lage flere porsjoner).
Ha gresk yoghurt i en skål.
Riv ferskenen på den grove siden av et rivjern.
Det er enklest å rive ferskenen rett over skålen.
Dryss over grovt hakkede mandler. Hell over litt karamellsaus (eller flytende honning eller lønnesirup).
Serveres straks!
Dette ble utrolig godt, synes jeg! 😍
Tips:
♥ Revet, frossen fersken smelter veldig raskt, så det er om å gjøre å servere denne retten så raskt som mulig.
♥ Det er kaldt å holde i frossen fersken, så det kan være kjekt å ha vanter på fingrene mens du rasper. 😊
♥ Jeg har her brukt ferdigkjøpt karamellsaus, som faktisk ble utrolig godt på revet, fryst fersken.
♥ Det blir også veldig godt med flytende honning eller lønnesirup. Du kan så klart sløyfe søtning hvis du vil, men jeg anbefaler deg å bruke det. Frysing tar bort noe av smaken på ferskenen, så litt søtning bidrar til at ferskensmaken kommer bedre frem.
♥ Dette konseptet kan brukes på mange forskjellige type frukter og bær, se for eksempel variantene jeg har testet ut med vannmelon, jordbær, og tomat.
Særlig på sommeren kan det være deilig med iskald, revet fersken i stedet for fruktbiter på yoghurten!
Anbefales! 😊
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 1 fersken
♥ 1,5 dl gresk yoghurt
♥ 15 mandler
♥ 2 ss karamellsaus (se tips)
Legg fersken i fryseren over natten (eller lenger).
Rett før servering tar du en fryst fersken ut av fryseren (eller flere hvis du vil lage flere porsjoner).
Ha gresk yoghurt i en skål.
Riv ferskenen på den grove siden av et rivjern. Det er enklest å rive ferskenen rett over skålen.
Dryss over grovt hakkede mandler. Hell over litt karamellsaus (eller flytende honning eller lønnesirup).
Serveres straks!
♥ Revet, frossen fersken smelter veldig raskt, så det er om å gjøre å servere denne retten så raskt som mulig.
♥ Det er kaldt å holde i frossen fersken, så det kan være kjekt å ha vanter på fingrene mens du rasper. 😊
♥ Jeg har her brukt ferdigkjøpt karamellsaus, som faktisk ble utrolig godt på revet, fryst fersken. Det blir også veldig godt med flytende honning eller lønnesirup. Du kan så klart sløyfe søtning hvis du vil, men jeg anbefaler deg å bruke det. Frysing tar bort noe av smaken på ferskenen, så litt søtning bidrar til at ferskensmaken kommer bedre frem.
♥ Dette konseptet kan brukes på mange forskjellige type frukter og bær, se for eksempel variantene jeg har testet ut med vannmelon, jordbær, og tomat.
Skriv ny kommentar