Brukere online: 1667
Brukere i dag: 9347
Brukere siste 7 dager: 195543
"Cuba" er en melkesjokolade med nougatfyll, som mange er svært glad i!
Når du bruker Cuba som tilsetning i brownies får browniesene plutselig en litt uvant, men INNMARI GOD nougatsmak!
Oppskriften er til stor langpanne.
300 g smør
10 stk Cuba-sjokolader
6 store egg
7 dl sukker
6 dl hvetemel
Smelt smør i en kjele. Ha i Cuba-sjokoladen i kjelen med smøret og rør om på svak varme til blandingen er jevn og helt smeltet. Avkjøl. Rør sammen egg og sukker med stålvisp (ikke visp eggedosis!). Bland i sjokoladesmøret og deretter hvetemel. Rør raskt sammen til en jevn og klumpfri deig.
Hell deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne (ca 30x40 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 180°C i 25 min. Avkjøl kaken helt i formen. Hvelv kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del opp i firkanter.
"Brownies med Cuba" holder seg myke lenge i kjøleskapet hvis du pakker dem inn i plast. Du kan også fryse ned kaken.
Skriv ny kommentar