Brukere online: 77
Brukere i dag: 1321
Brukere siste 7 dager: 195586
"Corn Flakes Muffins" er lettlagede muffins, som smaker kjempegodt til frokost eller lunsj sammen med syltetøy!
Oppskriften gir 12 store muffins.
7,5 dl cornflakes
3,5 dl melk
2 egg
3/4 dl matolje
1,5 dl sukker
1,5 ss bakepulver
5,5 dl hvetemel
Ha cornflakes i en bolle og hell over melk. La dette stå i 5 min og bløtgjøre seg. Tilsett lettpiskede egg og olje. Rør inn sukker, bakepulver og til slutt hvetemel.
Fordel deigen i smurte og strødde hull på et muffinsbrett (se tips). Stekes på rist midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min. Avkjøles litt i formen før muffinsene løsnes fra formen med en kniv og forsiktig hvelves ut.
Smaker best lunkne!
Det er riktig at det skal være 1,5 ss bakepulver i oppskriften (ikke skrivefeil for ts).
Muffinsene blir store og flotte hvis du bruker muffinsbrett. Du kan eventuelt ha papirformer i hullene på brettet, slik at det er lettere å få muffinsene hele ut. Har du ikke muffinsbrett, kan du bruke store papirformer.
Se også "Corn Flakes Strawberry Muffins", "Corn Flakes Banana Muffins" og "Crunch-Top Corn Flakes Muffins".
- -
FRA OLE BRUMM:
"Når du våker om morgenen, Brumm," sa Nøff etter en lang stund, "hva er det første du da sier til deg selv?"
"Jo," sa Brumm, "jeg sier : Mon tro hva jeg får å spise til frokost? – Hva er det første du sier, Nøff?"
"Jeg sier : Jeg lurer på hvilke spennende ting som kommer til å hende i dag," svarte Nøff. Brumm nikket tankefullt. "Det er omtrent det samme," sa han.
Skriv ny kommentar