Brukere online: 71
Brukere i dag: 1368
Brukere siste 7 dager: 195585
"Corn Flakes Strawberry Muffins" er store, deilige og saftige muffins som er basert på oppskriften på "Corn Flakes Muffins", men som i tillegg er fylt med jordbærsyltetøy. Oppskriften gir 12 nydelige muffins!
7,5 dl cornflakes
3,5 dl melk
2 egg
3/4 dl matolje
1,5 dl sukker
1,5 ss bakepulver
5,5 dl hvetemel
Fyll:
2 dl stivt jordbærsyltetøy
Ha cornflakes i en bolle og hell over melk. La dette stå i 5 min og bløtgjøre seg. Tilsett lettpiskede egg og olje. Rør inn sukker, bakepulver og til slutt hvetemel.
Ha papirformer i et muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i hullene på formen. Lag en dyp grop i hver muffins (se tips) og fyll i en stor teskje med syltetøy. Stek muffinsene på rist midt i ovnen ved 200°C i 20 min. Avkjøles litt i formen før muffinsene løsnes fra formen med en kniv og forsiktig hvelves ut.
Smaker best lunkne!
Det er viktig at du lager gropen i muffinsene dyp før du fyller i syltetøy. Muffinsene hever seg mye under steking, så hvis du ikke lager gropen dyp vil syltetøyet renne over under steking.
Det er riktig at det skal være 1,5 ss bakepulver i oppskriften (ikke skrivefeil for ts).
Muffinsene blir høye og flotte hvis du bruker muffinsbrett! Har du ikke muffinsbrett, kan du bruke store papirformer i stedet.
Skriv ny kommentar