Brukere online: 2028
Brukere i dag: 37739
Brukere siste 7 dager: 196569
4 egg
8 dl melk
2 ss sukker
1,5 dl solsikkeolje
2 ts bakepulver
350 g hvetemel
100 g cornflakes
Honningsaus:
1 dl honning
1 dl lønnesirup
1 ss smør
0,5 ts kanel
liten klype muskat
Bær (friske eller frosne)
Skill eggene. Pisk eggeplommer sammen med melk, sukker og olje. Sikt mel og bakepulver og bland i. Rør så inn cornflakes. Pisk eggehvitene stive og vend i til slutt. La deigen stå og svelle i 15 min.
Stek gyldne vafler i smurt vaffeljern på middels varme.
Varm alle ingrediensene til honningsausen i en liten kjele.
Server vaflene nystekte med bær (friske eller tinte) og varm honningsaus til.
Siden det er tenkt at vaflene skal serveres med honningsausen (eller jordbærsyltetøy), inneholder vaffeldeigen lite sukker.
Skriv ny kommentar