Brukere online: 67
Brukere i dag: 1433
Brukere siste 7 dager: 195576
1 dl kremfløte
50 g smør
300 g kokesjokolade
1 dl kesam
2 ss konjakk (se tips)
4 stk Daim (se tips)
Pynt:
brunt sukker (se tips)
Kok opp fløte og smør i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett sjokoladen oppdelt i biter. Rør til sjokoladen har smeltet. Rør inn kesam og konjakk (se tips). La blandingen avkjøles i kjøleskapet i 30 min.
Hakk opp Daim i små biter og rør inn i sjokolademassen. Sett tilbake i kjøleskapet til massen har stivnet helt.
Form trøffelen til kuler med hendene (dette er litt klissete, så du må vaske hendene innimellom) og rull dem deretter i brunt sukker.
Du bruker 4 enkle Daim til denne oppskriften (1 stk veier 56 g).
Konjakk kan sløyfes helt eller byttes ut med likør eller vanlig kaffe.
I stedet for å rulle kulene i brunt sukker, kan de rulles i kakestrøssel, melis eller kakao.
Konfekten oppbevares kjølig.
Skriv ny kommentar