Brukere online: 2298
Brukere i dag: 36263
Brukere siste 7 dager: 196789
50 g smør
1,5 dl vann
100 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
3 dl kremfløte
Servering:
sukker
Smelt smøret. Bland med kaldt vann, vaniljesukker og hvetemel. Pisk kremfløten til krem og vend i.
La deigen stå i kjøleskapet i ca 1 time. Deigen blir da helt tykk.
Stek vaflene i vaffeljern på svak varme. Bruk ca 2 toppede ss deig til hver vaffelplate. Deigen vil smelte i varmen og flyte utover. Vaflene er ferdige når de er gjennomsiktige og helt lysegyldne.
Fløtevaflene spises helt nystekte med sukker på.
Denne deigen er såpass fet at du ikke trenger smør til steking av vaflene.
Ikke bruk for sterk varme på jernet, for vaflene brennes lett. Pass på!
Vaflene bør absolutt spises varme og helt nystekte!
Skriv ny kommentar