Brukere online: 393
Brukere i dag: 1282
Brukere siste 7 dager: 198248
Annonse: Bakeren og Kokken
Hei dere!
Jeg tar meg ofte i å misunne søsteren min Elisabeth som bor i Los Angeles, og som har perfekt vær hver eneste dag! Her i Norge er vi ikke like heldige, og vi må nå tåle flere måneder med mye mørke og kulde enten vi vil det eller ikke.
Ingenting jeg vet om fungerer da bedre som boost for kroppen enn en skikkelig ingerfærshot!
Men ikke for det, jeg vet at søsteren min liker å få i seg daglige ingefærshots og andre sunne juicer selv om hun bor i et lyst og varmt klima.
I LA er det jo stort fokus på raw food og helsekost, og man får kjøpt ferdigpressede ingefærshots på mange forskjellige steder. Dette er imidlertid superlett å lage selv også. Jeg bruker en Slowjuicer til å presse juicen fra fersk ingefær. Ja, det er sterkt å drikke ren ingefærjuice, men med eple og lime blir det veldig mye bedre!
Det trengs bare et lite shotglass, og effekten på helsen er kanonbra!
Til 4 shotglass trenger du:
Ingredienser:
♥ 1 medium ingefærrot
♥ 1 grønt eple
♥ 1 lime
Fremgangsmåte:
Finn frem ingrediensene.
Skrell ingefærroten og presse den igjennom en Slowjuicer. Del eplet og fjern kjernene (de kan sette seg fast i juiceren), men du trenger ikke å skrelle eplet. Kjør også eplet i juiceren og deretter limen.
Hell i shotglass og server avkjølt!
Tips:
Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.
Du finner flere ulike varianter i den flotte nettbutikken til Bakeren og kokken.
Mitt favoritt er denne fra Witt by Kuvings:
♥ Ferskpresset ingefærjuice er sterkt for magen, så ikke drikk for mye av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.
♥ Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Rødbetejuice med selleri og gulrot, Grønnkåljuice med eple, druer og ananas og Tropisk gulrotjuice.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Innlegget er skrevet som del av mitt samarbeid med bakerenogkokken.no, en av Skandinavias ledende nettbutikker for kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Du finner dem på Facebook her og på Instagram som @bakerenogkokken
♥ 1 medium ingefærrot
♥ 1 grønt eple
♥ 1 lime
Skrell ingefærroten og presse den igjennom en Slowjuicer. Del eplet og fjern kjernene (de kan sette seg fast i juiceren), men du trenger ikke å skrelle eplet. Kjør også eplet i juiceren og deretter limen.
Hell i shotglass og server avkjølt!
♥ Hjelpemiddelet som trengs for å lage all verdens helsebringende juicer er en Slowjuicer som skånsomt kværner frukt og grønnsaker slik at mest mulig av næringsstoffene bevares.
♥ Ferskpresset ingefærjuice er sterkt for magen, så ikke drikk for mye av gangen. Resten kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 2 dager.
♥ Se også andre varianter av grønnsaksjuicer her på Det søte liv, for eksempel Rødbetejuice med selleri og gulrot, Grønnkåljuice med eple, druer og ananas og Tropisk gulrotjuice.
2 kommentarer
Hele roten??
Hele roten??
"1 medium ingefærrot" ja hele
"1 medium ingefærrot" ja hele roten, ellers hadde det nok stådd 1/2 halv rot eller noe lignende om det hadde vært mindre....
Skriv ny kommentar