Brukere online: 865
Brukere i dag: 3931
Brukere siste 7 dager: 195451
100 g smør
0,5 dl melk
2 store egg
180 g sukker
300 g hvetemel
2 ts bakepulver
150 g jordbær (se tips)
50 g kokesjokolade
Smelt smør og bland med melk. Pisk egg og sukker til eggedosis. Sikt mel og bakepulver. Bland det tørre og smørmelken vekselsvis i eggedosisen. Rør deigen jevn. Vend i jordbær oppdelt i biter og hakket kokesjokolade.
Fyll deigen i muffinsformer, ca 3/4 fulle. Stekes midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min.
Muffinsene skal helst lages med friske jordbær, men kan også lages med frosne. Tin i så fall ikke jordbærene mer enn nødvendig for å kunne dele dem opp i mindre biter før du vender dem i deigen, ellers blir jordbærbitene for bløte.
Muffinsene på bildet er stekt i hjerteformede silikonformer. Slike fås kjøpt i velassorterte kjøkkenutstyrsforretninger, for eksempel hos Tilbords.
Muffinsene kan fryses.
Skriv ny kommentar