Kaffetopper

Kaffetopper
Ingredienser

125 g smør
125 g sukker
125 g hvetemel
125 g potetmel
1,5 ts bakepulver
1 egg
20 dråper sitronessens

Fremgangsmåte

Ha de tørre ingrediensene i en food processor sammen med smøret. Kjør på full hastighet til smøret er smuldret seg i melet. Tilsett egget og sitronessens og kjør videre til en jevn deig.

(Har du ikke food processor smuldrer du først smøret i melet med fingrene og knar deretter inn de øvrige ingrediensene.)

Sett deigen i små topper med to teskjeer på bakepapirdekkede stekeplater. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 12-15 min. Avkjøles på rist.

Tips

Oppbevar småkakene i tettsluttet kakeboks.

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift