Brukere online: 1989
Brukere i dag: 20017
Brukere siste 7 dager: 196059
200 g smør
3 dl sukker
1,5 dl lys sirup
2 egg
2 ts ingefær
2 ts kanel
2 ts bakepulver
6,5 dl hvetemel
1,5 dl yoghurt naturell
Pynt:
55 g mandelflarn (kan sløyfes)
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn sirupen. Pisk deretter inn ett egg om gangen. Sikt mel, krydder og bakepulver. Bland inn i deigen sammen med yoghurt.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Dryss over mandelflarn.
Stek kaken nederst i ovnen ved 175°C i ca 30-40 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken i formen. Ta den ut og fjern bakepapiret. Del kaken opp i passe store firkanter.
Kaken er holdbar om den pakkes godt inn i plast. Den er kjempefin å fryse.
Skriv ny kommentar