Brukere online: 72
Brukere i dag: 1374
Brukere siste 7 dager: 195580
5 ss sukker
1 dl kremfløte
100 g valnøtter
50 g kokesjokolade
Smelt sukkeret til fin og brun karamell i en kjele. Tilsett fløte og nøtter og kok inn til det blir karamell igjen.
Avkjøl blandingen litt og bland i smeltet sjokolade.
Hell massen over i en brødform med bakepapir i bunnen, slik at du får et lag med tykkelse på ca 2 cm. Sett kaldt til blandingen stivner.
Skjær opp i små, fine karamellstykker. Serveres til deilig, sterk kaffe!
Oppbevar konfekten i kjøleskapet. Har du den i en boks, bør du bruke matpapir mellom lagene, slik at konfekten ikke klistrer seg sammen.
2 kommentarer
Står at det skal 50g
Står at det skal 50g kokesjokolade i innholdslisten, men står ingenting i oppskriften om når disse skal i... Mvh Nybegynner..
joda, unnskyld... både
joda, unnskyld... både nybegynner og blind :(
Skriv ny kommentar