Brukere online: 108
Brukere i dag: 1934
Brukere siste 7 dager: 161663
Her har du en kake, som er som en stor og ekstra saftig kokosmakron! 😍 Dekket med pisket krem blir dette en superdeilig sak!
Ingredienser:
♥ 4 eggehviter
♥ 150 g sukker
♥ 150 g kokos
Pynt:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
Fremgangsmåte:
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret og pisk videre til du får en tykk og fyldig marengs. Vend i kokosen.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen.
Stek kaken på rist midt i ovnen ved 160°C i 60 minutter.
Avkjøl kaken helt i formen.
Ta den ut av formen og fjern bakepapiret.
Sett kaken på et passende fat.
Pisk kremfløte og melis til krem. Dekk kaken med kremen.
Oppbevar kaken i kjøleskapet frem til servering.
Enkel, men veldig saftig og deilig kokoskake!
Tips:
♥ Kaken holder seg myk i flere dager. Uten krem egner den seg godt til frysing.
♥ Kaken blir ekstra god om den strøs med revet kokesjokolade oppå kremen.
♥ Se også Kokoskake med eplemos og krem.
God fornøyelse! 😋
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 4 eggehviter
♥ 150 g sukker
♥ 150 g kokos
Pynt:
♥ 3 dl kremfløte
♥ 1 ss melis
Pisk eggehvitene stive. Tilsett sukkeret og pisk videre til du får en tykk og fyldig marengs. Vend i kokosen.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 160°C i 60 minutter. Avkjøl kaken helt i formen. Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Sett kaken på et passende fat.
Pisk kremfløte og melis til krem. Dekk kaken med kremen. Oppbevar kaken i kjøleskapet frem til servering.
♥ Kaken holder seg myk i flere dager. Uten krem egner den seg godt til frysing.
♥ Kaken blir ekstra god om den strøs med revet kokesjokolade oppå kremen.
♥ Se også Kokoskake med eplemos og krem.
Skriv ny kommentar