Brukere online: 2410
Brukere i dag: 35801
Brukere siste 7 dager: 196741
Iskaffe er deilig i sommervarmen og kan lages i ulike varianter. Her har du en litt luksuriøs en som inneholder både vaniljeis, sjokolade og krem.
Til ett stort glass trenger du omtrent:
Ingredienser:
♥ 2 dl kald, sterk kaffe
♥ 1 dl kald melk
♥ 1 kule vaniljeis
♥ 1-2 isbiter
_ _
♥ sjokoladesaus (på flaske, se tips)
♥ pisket krem
Fremgangsmåte:
Sørg for at du har laget kaffen på forhånd og at den er helt kald.
Fint frem et høyt glass. Ringle sjokoladesausen i kantene på glasset og legg 1-2 isbiter i bunnen på glasset.
Bland kald kaffe og melk, og hell blandingen i glasset.
Legg på en kule vaniljeis og topp med litt pisket krem.
Server straks.
Tips:
♥ Bruk gjerne kald espresso for ekstra god kaffesmak.
♥ Det er viktig at kaffen er helt kald før du begynner. Melken må også være kjøleskapskald. Glasset kan gjerne ha ligget 10 minutter i fryseren, så også det er helt kaldt.
♥ Jeg bruker her ferdigkjøpt sjokoladesaus på flaske fra Hershey's.
♥ Du kan toppe med sprutekrem på boks (ja, det er lov når man har dårlig tid ) eller pisket kremfløte.
♥ Se også Affogato al caffe som er en italiensk variant av espresso med vaniljeis.
Nytelse for kaffeelskere!
Luksus kaffedrikk med vaniljeis i sommervarmen!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 dl kald, sterk kaffe
♥ 1 dl kald melk
♥ 1 kule vaniljeis
♥ 1-2 isbiter
_ _
♥ sjokoladesaus (på flaske, se tips)
♥ pisket krem
Sørg for at du har laget kaffen på forhånd og at den er helt kald.
Fint frem et høyt glass. Ringle sjokoladesausen i kantene på glasset og legg 1-2 isbiter i bunnen på glasset.
Bland kald kaffe og melk, og hell blandingen i glasset.
Legg på en kule vaniljeis og topp med litt pisket krem.
Server straks.
♥ Bruk gjerne kald espresso for ekstra god kaffesmak.
♥ Det er viktig at kaffen er helt kald før du begynner. Melken må også være kjøleskapskald. Glasset kan gjerne ha ligget 10 minutter i fryseren, så også det er helt kaldt.
♥ Jeg bruker her ferdigkjøpt sjokoladesaus på flaske fra Hershey's.
♥ Du kan toppe med sprutekrem på boks (ja, det er lov når man har dårlig tid ) eller pisket kremfløte.
Skriv ny kommentar