Marsipankuler med rom og krokan

Marsipankuler med rom og krokan
Ingredienser

250 g marsipan
1-2 ss rom

Pynt:
krokan kakepynt (2 pk fra Freia)

Fremgangsmåte

Ha krokanen i en suppeskål e.l. Kna marsipan sammen med rom. Form marsipanen til små kuler som deretter rulles i krokanen.

Tips

Oppbevares kjølig i en liten boks med matpapir mellom lagene.

Konfekten blir ekstra god hvis du bruker såkalt råmarsipan. Dette fås kjøpt i mange velassorterte matvarebutikker, særlig rundt juletider. Se f.eks. etter "Ekte marsipan" fra Odense (lilla pakning).

Kakekategori
Sesong
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift