
Brukere online: 888
Brukere i dag: 47555
Brukere siste 7 dager: 181642
200 g marsipan
3 dl melk
2 store egg
50 g sukker
200 g hvetemel
50 g mandelflarn
Til steking:
smør eller formfett
Ha melken i en kjele og varm den opp. Tilsett smuldret marsipan og la den løse seg opp i den varme melken. Avkjøl.
Pisk sammen egg og sukker. Rør i marsipanmelken. Ha deretter i melet og mandelflarn.
Stek vaflene gyldne i smurt vaffeljern på middels varme.
Du kan bruke enten råmarsipan eller vanlig figurmarsipan til disse vaflene.
Vaflene smaker best ferske. Får du noen til overs, oppbevares de best godt innpakket i plast. Vaflene kan da varmes raskt opp igjen i mikroen rett før servering.
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5270 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Sitronkake med valmuefrø i langpanne � ...
Panna cotta med melkesjokolade og appe ...
Pizzalapper med cottage cheese! 🍕😍 < ...
Taco Bowl med cottage cheese og hot ho ...
Kvikk Lunsj-snurrer med vaniljekrem og ...
Påskeharer med vaniljekrem 🐣se link i ...
Det nærmer seg påske 🐣 og tid for å l ...
Krustader med karamellkrem (dulce de l ...
Hjemmelaget myntegelé er fantastisk ti ...
Brukere online: 888
Brukere i dag: 47555
Brukere siste 7 dager: 181642
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting:
Skriv ny kommentar