Brukere online: 1782
Brukere i dag: 15366
Brukere siste 7 dager: 195778
280 g smør
120 g brunt sukker
320 g sukker
2 store egg
1 ts vaniljeessens
1 ts natron
6,25 dl hvetemel
2 ss varmt vann
125 g hasselnøtter
500 g kokesjokolade (70%) i biter (se tips)
Pisk mykt smør, brunt sukker, sukker og egg til det blir luftig. Rør i resten av ingrediensene - hakkede nøtter og sjokoladebiter til slutt.
Sett deigen i plommestore baller på bakepapirdekkede stekeplater. Trykk kakene litt flate og stek dem midt i ovnen ved 175°C i ca 10-12 min, eller til de blir gyldne i kantene.
Cookiesene på bildet er laget med 500 g mørke sjokoladelinser (70%) fra Freia. Det går fint å bruke grovt hakket kokesjokolade i stedet.
Oppbevares i tettsluttet kakeboks.
Skriv ny kommentar