Brukere online: 2811
Brukere i dag: 13945
Brukere siste 7 dager: 198650
nougat
smeltet kokesjokolade
Pynt:
sjokoladestrøssel
Skjær nougaten opp i små terninger på størrelse med konfektbiter. Legg dem på et brett dekket med bakepapir og sett i kjøleskapet i 1 time (se tips).
Smelt kokesjokoladen. Ta nougatbitene ut av kjøleskapet. Dypp dem en om gangen raskt i den smeltede sjokolade (bruk to gafler til dette) og legg dem tilbake på brettet med bakepapir. Dryss over sjokoladestrøssel. Sett brettet tilbake i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.
Nougaten har lett for å smelte når den dyppes i den smeltede sjokoladen. Derfor kan det lønne seg å la bitene bli skikkelig kalde før de dyppes i sjokoladen.
"Nougatkonfekt" oppbevares i kjøleskapet. Se også "Marsipan- og nougatkonfekt".
Skriv ny kommentar