Brukere online: 68
Brukere i dag: 1442
Brukere siste 7 dager: 195577
150 g smør
1,5 dl sukker
2 store egg
1,5 dl melk
2 ts bakepulver
300 g hvetemel
2 dl Opera Mint
Glasur:
3 dl melis
2 ss vann
(evtl 1 dråpe peppermynteolje)
Pynt:
20 stk Opera Mint
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn eggene. Sikt sammen mel og bakepulver og bland i vekselsvis med melken. Hakk Opera Mint grovt og rør inn i deigen til slutt.
Ha papirformer i muffinsbrett (se tips). Fordel deigen i muffinsformer ved hjelp av to spiseskjeer. Stekes midt i ovnen ved 225°C i 15 min.
Glaser de kalde muffinsene med melisglasur og pynt med Opera Mint.
Opera Mint er sånne "mint-i-sjokolade-i-sukkerskall", som mange elsker! Kjøp gjerne inn en stor pose og pynt kakefatet med de du ikke bruker inni og som pynt på muffinsene.
Peppermynteolje fås kjøpt på apoteket og i noen hobbybutikker. Vær svært forsiktig med mengden - det er mye smak i 1 dråpe!
Muffinsene får finest fasong om du har papirformer i muffinsbrett. Har du ikke muffinsbrett, bør du bruke doble papirformer, slik at muffinsene holder fasongen bedre. Pass da også ekstra godt på at du ikke fyller formene for fulle.
Muffinsene kan fryses.
Skriv ny kommentar