Brukere online: 81
Brukere i dag: 1321
Brukere siste 7 dager: 195588
Pannekaker er noe av det beste jeg vet!
Det er så raskt å lage, og på bare noen minutter blir en mørk og kjedelig mandag i november veldig mye bedre...
Jeg er spesielt glad i varme pannekaker servert med sukkerdryss og sitronsaft.
Prøv det du også!
Ingredienser:
♥ 6 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 5 dl melk
♥ 5 dl hvetemel
♥ 50 g smør
Servering:
♥ 50 g sukker (gjerne finkornet)
♥ 2 sitroner
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg, sukker og melk. Bland inn hvetemel og smeltet smør. Rør godt med en ballongvisp slik at alle klumper fjernes.
La deigen stå og svelle i minst en halvtime.
Stek tynne pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt smør eller formfett til stekingen dersom du ikke har en god teflonpanne.
Serveres nystekte!
Først et lett sukkerdryss...
Dryss over sitronsaft.
Rull sammen.
Ah, så deilig!
Litt ekstra sukkerdryss og sitronsaft oppå!
NYYT!
Tips:
♥ Spe pannekakerøren med litt ekstra melk eller vann dersom den tykner underveis.
♥ Pannekakene smaker best samme dag de er laget og aller best helt nystekte.
Pannekaker er så lettvinte å lage at de kan lages når som helst
KOS DEG!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 6 egg
♥ 2 ss sukker
♥ 5 dl melk
♥ 5 dl hvetemel
♥ 50 g smør
Servering:
♥ 50 g sukker (gjerne finkornet)
♥ 2 sitroner
Visp sammen egg, sukker og melk. Bland inn hvetemel og smeltet smør. Rør godt med en ballongvisp slik at alle klumper fjernes.
La deigen stå og svelle i minst en halvtime.
Stek tynne pannekaker i stekepanne på middels varme. Bruk litt smør eller formfett til stekingen dersom du ikke har en god teflonpanne.
Serveres nystekte med sukkerdryss og sitronsaft over!
♥ Spe pannekakerøren med litt ekstra melk eller vann dersom den tykner underveis.
♥ Pannekakene smaker best samme dag de er laget og aller best helt nystekte.
Skriv ny kommentar