Brukere online: 97
Brukere i dag: 1913
Brukere siste 7 dager: 161664
We never forget those who make us blush.
Jean-Francois de la Harpe
♥
Disse søte småkakene er lekre å servere både på sommerstid og til jul. Rødmende kokosmakroner blir deilige, myke og seige og ser veldig dekorative ut på kakebordet!
Oppskriften gir 35 stk.
Ingredienser:
♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter
Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær
Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).
Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.
Disse kokosmakronene er så fine å sette frem på kakebordet!
Smake veldig godt gjør de også! 😋
Tips:
♥ Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.
♥ Kakene kan også fryses.
Enjoy! 😍
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 200 g kokos
♥ 200 g sukker
♥ 4 eggehviter
Pynt:
♥ 20 røde cocktailbær
Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).
Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8 - 10 minutter. Avkjøl kakene på platen.
Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.
Kakene kan også fryses.
Skriv ny kommentar