Rødmende kokosmakroner

We never forget those who make us blush.

Jean-Francois de la Harpe


Disse søte småkakene er lekre å servere både på sommerstid og til jul. Rødmende kokosmakroner blir deilige, myke og seige og ser veldig dekorative ut på kakebordet!

Oppskriften gir 35 stk.

Rødmende kokosmakroner
Ingredienser

200 g kokos
200 g sukker
4 eggehviter

Pynt:
20 røde cocktailbær (ca 1 pk)

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene i en tykkbunnet, liten kjele. Varm opp under omrøring til blandingen blir seig og tykk (ca 5 min).

Sett topper med to teskjeer på stekeplater dekket med bakepapir. Trykk et halvt cocktailbær på hver kake. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 8-10 min. Avkjøl kakene på platen.

Tips

Oppbevar kakene helst innpakket i past, slik at de holder seg myke. Du kan også oppbevare dem en liten stund i en tettsluttet kakeboks, men vær oppmerksom på at de da etterhvert kan bli harde. En liten brødskalk i kakeboksen kan behjelpe dette problemet noe.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift