Brukere online: 1414
Brukere i dag: 7127
Brukere siste 7 dager: 195459
150 g smør
150 g sukker
2 egg
1 sitron
1 ts bakepulver
175 g hvetemel
50 g mandler
Pisk mykt smør og sukker til smørkrem. Pisk inn ett egg om gangen. Sikt sammen hvetemel og bakepulver og bland inn i deigen. Rør deretter i presset saft og finrevet skall fra sitronen (se tips). Hakk mandlene og bland inn i deigen til slutt.
Fyll deigen i papirformer (bruk gjerne muffinsbrett, se tips) ved hjelp av to spiseskjeer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 15 min.
Det er lurt å blande det tørre i smørkremen før du rører i sitronsaft og -skall, ellers har deigen lett for å skille seg.
Muffinsene får finest fasong dersom du har papirformene i et muffinsbrett. Har du ikke et slikt brett, bør du bruke doble papirformer og passe på at du ikke fyller formene for fulle.
Se også oppskrift på "Sitronmuffins".
Skriv ny kommentar