Brukere online: 2125
Brukere i dag: 24401
Brukere siste 7 dager: 196182
2 egg
1 dl sukker
2 bananer
100 g smør
200 g kokesjokolade
1 ts kanel
1 ts bakepulver
100 g hvetemel
50 g hasselnøtter
50 g valnøtter
Pisk egg og sukker til eggedosis. Mos bananene (dette gjøres raskt med stavmikser) og rør inn i eggedosisen. Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen og tilsett kokesjokoladen oppdelt i biter. La sjokoladen smelte i smøret og rør blandingen jevn. Bland dette deretter inn i eggedosisen. Sikt sammen mel, bakepulver og kanel og vend i. Bland til slutt i grovt hakkede hasselnøtter og valnøtter.
Hell røren i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Stek kaken på rist midt i ovnen ved 180°C i ca 30-40 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken i formen før du tar den ut og fjerner bakepapiret.
Kaken kan fryses.
1 kommentar
Jeg er allergisk mot
Jeg er allergisk mot hasselnøtter, kan jeg bruke andre nøtter i stede?
Skriv ny kommentar