Brukere online: 1908
Brukere i dag: 21563
Brukere siste 7 dager: 195261
Dette er en deilig kake som er svært lettvint å røre sammen.
3 egg
3 dl sukker
2 ts vaniljesukker
100 g smør
3 dl hvetemel
2 dl kokos
- -
2 dl stikkelsbær
Pynt:
1 ss melis
Pisk sammen egg og sukker med en stålvisp. Bland i vaniljesukker og smeltet smør. Rør til slutt inn hvetemel og kokos.
Ha deigen i en rund kakeform (22 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Fordel stikkelsbærene over deigen.
Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i ca. 35-40 minutter, eller til kaken er gjennomstekt.
Avkjøl kaken i formen og flytt den så over på et fat. Dryss over melis før servering.
Både friske og frosne stikkelsbær kan brukes i denne kaken. Dersom du bruke frosne bær, trenger de ikke å tines før de has på deigen.
Kaken egner seg godt til frysing. Se også oppskrift på Stikkelsbærkake.
Skriv ny kommentar