Jeg har ikke stort andre planer denne helgen enn å skrive ferdig manuset til min neste kakebok, som kommer til høsten. Jeg kan love dere at det blir en bok med mye godt innhold!
Forresten - jeg tror nok jeg får tid til å bake litt også..
Hvis du har lyst til å lage en enkel sjokoladeiskake som garantert blir populær hos alle i familien, bør du prøve denne oppskriften her. Dette er også mitt kakebidrag i min faste spalte på Godt.no og i VG søndag denne helgen.
Sjokoladeiskaken ser fantastisk flott ut og er nydelig på smak, men er likevel veldig lettvint å lage! Iskremen lages med søtet, kondensert melk.
Iskaken egner seg både som dessertkake og til fest, og den kan fint oppbevares i fryseren i flere uker.
Det utrolig nydelige serviset på bildet bærer det vakre navnet "Mon Amie" (som betyr "min venn" på fransk), og er en svensk klassiker av merket Rörstrand. Jeg er så glad i dette serviset! Du får kjøpt det i nettbutikken til Bakeren og Kokken (for tiden med gode rabatter).
Før påske var det veldig mange av dere som søkte opp oppskriften på Lemonies, som er en deilig sitronkake med den samme, bløte konsistensen som brownies. Jeg fikk selv lyst til å prøve kakene med appelsinsmak, og det ble også kjempegodt! Jeg kaller dem Orangies..
Neste eksperiment blir å lage denne kaken med lime, og da får jeg vel kalle dem Limies...
Dette er en nydelig kake som smaker godt året rundt!
Kaken er lett å lage og passer til liten langpanne.
Her kommer endelig en ny kakeoppskrift her på Det søte liv. Og hvilken kake!
Sitronkrem og marengs er en kombinasjon jeg aldri blir lei. Her finner du denne vellykkede kombinasjonen i en høy og flott vaniljekake, som dessuten også fylles med ostekrem og smørkrem.
Sender dere en påskehilsen fra solfylte Los Angeles! Jeg besøker søsteren min som bor her, og koser meg veldig med å ha en amerikansk påskeferie i år.
Jaffa-kaker er populære kjeks både i Norge og i utlandet, og jeg har også sett Jaffa cakes i matbutikkene her i USA. Men disse kjente kakene er faktisk enda bedre når de er hjemmelagde!
Jaffa-kaker består av myke kakebunner som dekkes med appelsingelé og mørkt sjokoladetrekk. Kjempegode er de!
Jippi! Påsken er her, og det betyr også tid for saftige appelsiner!
Denne appelsinterten er virkelig aldeles nydelig! Kaken består av en kjempegod mørdeigsbunn og et fløyelsemykt appelsinfyll. På toppen har jeg dekket med appelsinskiver fra både vanlige gule og røde appelsiner, men det går like fint å bare bruke vanlige, gule appelsiner.
Kaken egner seg like godt som dessert som til kakebordet.
Anbefaler deg å lage denne kaken i påsken - jeg tipper du vil bli begeistret!
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5262 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
Previous Slide
Next Slide
FacebookTwitterGoogle PlusLinkedinLinkedinEmail
Add this ID to the plugin's Hide Photos setting: