Brukere online: 80
Brukere i dag: 1656
Brukere siste 7 dager: 200585
Hei dere!
Denne mandagen er ikke bare en fin start på ny uke, det er også starten på at jeg kommer til å utvide Det søte liv til å inneholde mer variert mat i tiden fremover. Hovedvekten vil fortsatt være på kaker og søte saker, men det vil dukke opp matretter også - så nå vet du det! 😃
Jeg har nok i flere år vært litt på gli, for den som har fulgt meg tett vil ha fått med seg utvidelsen med nye kategorier innen ost, brød og drinker. Puffet til å utvide til mer mat har jeg fått i løpet av de siste par ukene, som har vært preget av rydding i barndomshjemmet mitt som nå er solgt. Ryddingen har medført flytting av kasser på kasser med kokebøker som jeg har arvet fra moren min. Kakebøkene har jeg allerede overtatt, men nå er jeg altså hundrevis av flere kokebøker rikere... så inspirasjon det har jeg nok av! 😅
Dagens digge Sandwich med pesto og mozzarella har italienske smaker, og glir fint inn i kategoriene for ost og brød som jeg allerede har opprettet. Jeg synes dette er utrolig godt, og det er ekstra kult å stable sandwichen i høyden! 😃
Til 1 digg, dobbel toast trenger du:
Ingredienser:
♥ 3 skiver rustikk brød
♥ 2 ss olivenolje
- -
♥ 2 ss pesto (se tips)
♥ 1 ball fersk mozzarella
♥ 2 tomater
♥ 1/2 avokado
♥ 1 ss olivenolje
♥ salt og pepper
Fremgangsmåte:
Finn frem ingrediensene.
Alt du lager med slike ingredienser må bli godt! 😊
Stek brødskivene på begge sider i en stekepanne med olivenolje, så de blir godt toastet.
Smør på pesto.
Dekk to av skivene med tomat.
Legg deretter på mozzarella i skiver.
Deretter avokado.
Dryss over maldonsalt og kvernet pepper.
Stable de to skivene med topping oppå hverandre. Legg på den tredje skiven med pestosiden vendende nedover. Stikk gjerne en liten grillpinne ned i toasten for å holde det hele på plass.
Enjoy!
Tips:
♥ Jeg brukte her et rustikk landbrød, men andre typer brød kan selvfølgelig også brukes.
♥ Italiensk pesto får du kjøpt på glass i de fleste matbutikkene, men bruk gjerne hjemmelaget pesto. Jeg brukte denne gangen pesto fra Helios.
♥ Italiensk, fersk mozzarella fås nå etter hvert også kjøpt i de fleste, store matbutikkene. Bruk mozzarella laget på bøffelmelk for ekstra god smak, men den vanlige typen er også veldig god.
Ha en fin uke videre!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 3 skiver rustikk brød
♥ 2 ss olivenolje
- -
♥ 2 ss pesto (se tips)
♥ 1 ball fersk mozzarella
♥ 2 tomater
♥ 1/2 avokado
♥ 1 ss olivenolje
♥ salt og pepper
Stek brødskivene på begge sider i en stekepanne med olivenolje, så de blir godt toastet.
Smør på pesto.
Dekk to av skivene med tomat.
Legg deretter på mozzarella i skiver.
Deretter avokado.
Dryss over maldonsalt og kvernet pepper.
Stable de to skivene med topping oppå hverandre. Legg på den tredje skiven med pestosiden vendende nedover. Stikk gjerne en liten grillpinne ned i toasten for å holde det hele på plass.
♥ Jeg brukte her et rustikk landbrød, men andre typer brød kan selvfølgelig også brukes.
♥ Italiensk pesto får du kjøpt på glass i de fleste matbutikkene, men bruk gjerne hjemmelaget pesto. Jeg brukte denne gangen pesto fra Helios.
♥ Italiensk, fersk mozzarella fås nå etter hvert også kjøpt i de fleste, store matbutikkene. Bruk mozzarella laget på bøffelmelk for ekstra god smak, men den vanlige typen er også veldig god.
2 kommentarer
Dette var fantastisk godt!
Dette var fantastisk godt!
Ja, ikke sant? :-) Så…
Ja, ikke sant? :-) Så hyggelig å høre!
Skriv ny kommentar