Brukere online: 1637
Brukere i dag: 39384
Brukere siste 7 dager: 196067
300 g kokesjokolade
2 dl kremfløte
30 g smør
0,5 dl whisky
Pynt:
kakao
Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen. Tilsett smør og sjokolade og la dette smelte i den varme fløten. Bland inn whisky til slutt. Avkjøl massen i kjøleskapet til den tykner.
Sprøyt ut masen i fingertykke lengder på et brett med bakepapir. Avkjøl noen timer. Skjær opp stengene i biter. Vil du gjøre det enklere kan du bare forme klumper av den stivnede sjokolademassen uten å sprøyte den ut til lengder i forkant (det har jeg gjort med trøflene på bildet).
Rull trøflene i kakao. Oppbevares kjølig.
Trøflene kan dyppes i smeltet kokesjokolade før de rulles i kakao.
Se også oppskrift på "Sjokoladetrøfler" og "Romtrøfler".
Skriv ny kommentar