Brukere online: 2182
Brukere i dag: 32578
Brukere siste 7 dager: 196360
I USA er det populært å fylle koppen med rykende varm sjokolade opp med marshmallows.
Dermed kan man drikke varm sjokolade og spise bløte marshmallows om hverandre.
...Faktisk ganske Digg
Ingredienser:
♥ 100 g kokesjokolade (se tips)
♥ 3 ss sukker
♥ 5 dl melk (se tips)
- -
♥ marshmallows (se tips)
Fremgangsmåte:
Ha melk og sukker i en kjele og varm opp til kokepunktet. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet.
Fyll den varme sjokoladen i kopper og legg oppi noen marshmallows.
Dermed er alt klart for nytelse!
Tips:
Bruk gjerne mørk sjokolade med 70 % kakaoinnhold hvis du liker sterk sjokoladesmak. Vil du derimot ha mild sjokoladesmak, kan du bruke lys kokesjokolade eller se oppskriften jeg har på Lys hjemmelaget kakao.
Du kan lage varm sjokolade med vanlig melk, men bruker du H-melk blir sjokoladen ekstra fyldig og god.
Mini-marshmallows passer best å ha i koppen. Du kan bruke store marshmallows også, eller du kan klippe store marshmallows opp i mindre biter.
På riktig kalde dager kan det være godt med en bitteliten skvett konjakk oppi koppen også
ENJOY
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
100 g kokesjokolade (se tips)
3 ss sukker
5 dl melk (se tips)
- -
marshmallows (se tips)
Ha melk og sukker i en kjele og varm opp til kokepunktet. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. Rør til sjokoladen har smeltet.
Fyll den varme sjokoladen i kopper og legg oppi noen marshmallows.
Dermed er alt klart for nytelse!
Bruk gjerne mørk sjokolade med 70 % kakaoinnhold hvis du liker sterk sjokoladesmak.
Du kan lage varm sjokolade med vanlig melk, men bruker du H-melk blir sjokoladen ekstra fyldig og god.
Mini-marshmallows passer best å ha i koppen. Du kan bruke store marshmallows også, eller du kan klippe store marshmallows opp i mindre biter.
På riktig kalde dager kan det være godt med en bitteliten skvett konjakk oppi koppen også;-)
Skriv ny kommentar