Brukere online: 371
Brukere i dag: 692
Brukere siste 7 dager: 195664
Dette er en deilig vri på populære Kolakaker. Med biter av melkesjokolade blir kakene enda bedre!
Oppskriften gir ca. 30 kaker.
Ingredienser:
♥ 100 g smør
♥ 1 dl sukker
♥ 2 ss lys sirup
♥ 1 ts bakepulver
♥ 2,5 dl hvetemel
♥ 100 g melkesjokolade (se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk mykt smør sammen med sukker og sirup. Bland inn bakepulver og melet til en jevn deig. Ha så i hakket sjokolade (jeg bruker melkesjokolade, se tips).
Form deigen til 3 ruller som er ca. 30 cm lange. Legg dem på bakepapirdekket stekeplate og klem dem litt ned med fingrene.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 10-15 minutter.
Skjær kakene opp på skrå mens de fortsatt er varme.
Avkjøl kakene på platen til de er kalde før de has i kakeboksen.
Herlige småkaker!
Denne porsjonen er ikke så stor, og er super hvis du har lyst til å fylle en liten kakeboks med noe godt.
Tips:
♥ Jeg bruker her melkesjokolade, som gir nokså søte og barnevennlige kaker. Det går også fint å bruke kokesjokolade.
♥ Kakene oppbevares i kakeboks. De er fine å fryse.
Nam, supergode småkaker!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 100 g smør
♥ 1 dl sukker
♥ 2 ss lys sirup
♥ 1 ts bakepulver
♥ 2,5 dl hvetemel
♥ 100 g melkesjokolade (se tips)
Pisk mykt smør sammen med sukker og sirup. Bland inn bakepulver og melet til en jevn deig. Ha så i hakket sjokolade (jeg bruker melkesjokolade, se tips).
Form deigen til 3 ruller som er ca. 30 cm lange. Legg dem på bakepapirdekket stekeplate og klem dem litt ned med fingrene.
Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 10-15 minutter.
Skjær kakene opp på skrå mens de fortsatt er varme.
Avkjøl kakene på platen til de er kalde før de has i kakeboksen.
♥ Jeg bruker her melkesjokolade, som gir nokså søte og barnevennlige kaker. Det går også fint å bruke kokesjokolade.
♥ Kakene oppbevares i kakeboks. De er fine å fryse.
Skriv ny kommentar