Brukere online: 121
Brukere i dag: 1198
Brukere siste 7 dager: 195597
Altså en enklere dessert enn "Arme riddere" skal du lete lenge etter!
Og ekstra fine blir de hvis du steker dem i et vaffeljern.
Server med rømme, syltetøy og friske bær.
Oppskriften gir 4 stk, som passer til 2 porsjoner.
Ingredienser:
♥ 4 skiver loff
- -
♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 ss sukker
♥ 1 ss vaniljesukker
Steking:
♥ smør
Servering:
♥ rømme
♥ syltetøy
♥ friske bær
Fremgangsmåte:
Skjær opp loffskivene.
Visp sammen egg, melk, sukker og vaniljesukker. Hell blandingen i en dyp tallerken.
Bløtlegg loffskivene i dette i 20 minutter, til de er bløte og hele eggeblandingen er absorbert.
Varm opp vaffeljernet og smør det med smør. Stek de bløte loffskivene i vaffeljernet i noen minutter til de er gylne. Gjenta med resten av loffskivene, og smør jernet mellom hver gang.
Serveres varme og nystekte rett fra vaffeljernet.
Tips:
♥ Det går fint å bruke daggammelt brød. Selv om loffen er tørr, vil loffskivene bli myke igjen når de bløtlegges.
♥ Arme riddere smaker best helt nylagde.
Tøft med Arme riddere i vaffeljern!
Enkelt, men skikkelig godt!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 4 skiver loff
- -
♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 ss sukker
♥ 1 ss vaniljesukker
Steking:
♥ smør
Servering:
♥ rømme
♥ syltetøy
♥ friske bær
Skjær opp loffskivene.
Visp sammen egg, melk, sukker og vaniljesukker. Hell blandingen i en dyp tallerken.
Bløtlegg loffskivene i dette i 20 minutter, til de er bløte og hele eggeblandingen er absorbert.
Varm opp vaffeljernet og smør det med smør. Stek de bløte loffskivene i vaffeljernet i noen minutter til de er gylne. Gjenta med resten av loffskivene, og smør jernet mellom hver gang.
Serveres varme og nystekte rett fra vaffeljernet.
♥ Det går fint å bruke daggammelt brød. Selv om loffen er tørr, vil loffskivene bli myke igjen når de bløtlegges.
♥ Arme riddere smaker best helt nylagde.
1 kommentar
Det var godt, men ble ikke
Det var godt, men ble ikke helt rett her i huset uten kanel Får prøve det neste gang!
Skriv ny kommentar