Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter


Det regner og regner, men her inne på kjøkkenet er det varmt og lukter av myke, ovnsbakte fiken fylt med smeltet chevre, valnøtter og honning...

Mmm.... man har det bra! Yum

 

Dette er superenkelt å lage, enten som avslutning på et godt måltid eller som kveldskos.

Til 4 porsjoner trenger du omtrent:

 

Ingredienser:

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning


Fremgangsmåte:

Finn frem ingrediensene.

 

 

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre.

 

 

Klem fast noen hakkede valnøtter.

 

 

Ha rikelig med flytende honning på hver fiken. 

 

 

Stek fikenene midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

 

 

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

 

 

 

 

Tips:

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

 

 

 

Enjoy!  Smile


♥ ♥ ♥ ♥

 

Bakt fiken med chèvre, honning og valnøtter
Ingredienser

♥ 4 ferske fiken
♥ 100 g chevre
♥ 50 g valnøtter
♥ 4 ss flytende honning

Fremgangsmåte

Skjær et dypt kryss i hver fiken slik at du kan åpne den uten at den går fra hverandre.

Fyll hver fiken opp med en stor bit chevre, hakkede valnøtter og hell over honning.

Stek fikenene midt i ovnen ved 200°C i ca. 10 minutter.

Du ser at fikenene er ferdige når de er lett gylne og osten begynner å boble litt.

Tips

♥ Disse fikenene smaker aller best mens de er varme og nylagede.

Sesong
Allergier og preferanser

1 kommentar

Anbefales! Serverte den som en forrett til mine gjester nå i helgen, og alle var vilt begeistret.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift