Brukere online: 1989
Brukere i dag: 37838
Brukere siste 7 dager: 196525
Her har du store og saftige, amerikanske branmuffins med valnøtter og dadler!
Muffinsene inneholder Kelloggs All-Bran!
Kjempegode og sunne!
7,5 dl Kelloggs All-Bran
1 1/4 dl matolje
2,5 dl kokende vann
2,5 dl hakkede dadler
5,5 dl fin sammalt hvete
2,5 dl brunt sukker
2,5 ts natron
2 egg
5 dl skummet kulturmelk
100 g valnøtter
Pynt:
melisdryss
Ha Kelloggs All-Bran og hakkede dadler i en bakebolle. Hell over kokende vann og matolje. Rør rundt og la blandingen stå og svelle i 1 time.
Bland lett sammenpiskede egg sammen med kulturmelk. Ha dette i kliblandingen. Bland deretter sammen fin sammalt hvete, brunt sukker og natron og ha i. Bland alt raskt sammen til en jevn deig. Rør til slutt i hakkede valnøtter.
Fyll deigen i store, amerikanske muffinsformer. Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i ca 20 min (sjekk med kakenål at kakene er gjennomstekte). Pynt de avkjølte muffinsene med melisdryss.
Muffinsene er fine å fryse.
Se også oppskrift på "Bran Muffins", "Classic Country Bran Muffins", "Washington Bran Muffins", "Bran Banana Date Muffins" og "Bran & Carrot Muffins".
Skriv ny kommentar