Brownies med hvit sjokolade og valnøtter

True love  Heart

 

 

 

Oppskriften passer til liten langpanne.

 

Ingredienser:

♥ 200 g smør
♥ 200 g mørk sjokolade (70% kakaoinnhold)
♥ 2 ss kakao
♥ 3,5 dl sukker
♥ 4 store egg
♥ 2 ts vaniljeekstrakt
♥ 2,5 dl hvetemel
♥ 2,5 dl valnøtter
♥ 150 g hvit sjokolade

 

Fremgangsmåte:

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen. Del opp sjokoladen i mindre biter og ha oppi det smeltede smøret. Tilsett kakao og rør i blandingen til sjokoladen har smeltet.

Pisk egg, sukker og vaniljeekstrakt til blandingen er luftig. Vend i sjokoladesmøret. Bland så i hvetemelet til en jevn deig. Vend i grovt hakkede valnøtter og hakket hvit sjokolade til slutt.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20 x 30 cm).

Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25-30 min. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles i kjøleskapet over natten (eller i 1-2 timer i fryseren) til den har stivnet i konsistensen.

Del kaken deretter opp i passe store firkanter.

 

 

 

Det er virkelig perfekt konsistens på disse browniesene! 

 

 

Yes, I do! 

 

 

 

Tips:

Det er lurt å la kaken avkjøles skikkelig før du tar den ut av formen. Kaken er nokså myk og klissete når den tas ut av ovnen og det er slik den skal være for å få den rette fudgy konsistensen. Kaken stivner når den har stått kjølig en stund.

Brownies er fine å fryse og tiner raskt!

 

 

God fornøyelse! 

 

 

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Brownies med hvit sjokolade og valnøtter
Ingredienser

200 g smør
200 g mørk sjokolade (70% kakaoinnhold)
2 ss kakao
3,5 dl sukker
4 store egg
2 ts vaniljeekstrakt
2,5 dl hvetemel
2,5 dl valnøtter
150 g hvit sjokolade

Fremgangsmåte

Smelt smøret i en kjele. Ta kjelen av platen. Del opp sjokoladen i mindre biter og ha oppi det smeltede smøret. Tilsett kakao og rør i blandingen til sjokoladen har smeltet.

Pisk egg, sukker og vaniljeekstrakt til blandingen er luftig. Vend i sjokoladesmøret. Bland så i hvetemelet til en jevn deig. Vend i grovt hakkede valnøtter og hvit sjokolade til slutt.

Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (ca 20x30 cm). Stek kaken midt i ovnen ved 175°C i 25-30 min. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøles i kjøleskapet over natten (eller i 1-2 timer i fryseren) til den har stivnet i konsistensen. Del kaken deretter opp i passe store firkanter.

Tips

Det er lurt å la kaken avkjøles skikkelig før du tar den ut av formen. Kaken er nokså myk og klissete når den tas ut av ovnen og det er slik den skal være for å få den rette fudgy konsistensen. Kaken stivner når den har stått kjølig en stund.

Brownies er fine å fryse og tiner raskt!

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift