Brukere online: 504
Brukere i dag: 452
Brukere siste 7 dager: 195692
Sponset innlegg.
Hei alle sammen,
Det er jo sommer jo!!
Fantastisk å sitte her i Oslo i sommerkjole med åpen verandadør nå i midten av september og blogge om iskrem! La oss håpe at det nydelige været varer noen dager til.
Ikke for det - en oppskrift på verdens enkleste sjokoladeiskrem kan være kjekk å ha uansett vær!
Jeg har komponert en sjokoladeiskrem der jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's som hovedingrediens. Iskremen får nydelig og veldig fyldig sjokoladesmak.
Serveres med masse sjokoladesaus på toppen for enda mer fantastisk sjokoladesmak!
Bilde fra Instagram der jeg heter @kristine_lifeissweet :
Frister det?
Ingredienser:
♥ 6 eggeplommer
♥ 1 dl sukker
♥ 3 dl Hershey's sjokoladesaus (se tips)
♥ 6 dl kremfløte
Servering:
♥ Hershey's sjokoladesaus (se tips)
Fremgangsmåte:
Pisk eggeplommer sammen med sukkeret til blandingen blir tykk og lys i fargen.
Rør i sjokoladesausen.
Pisk kremfløten til luftig krem og vend inn til slutt. Bruk gjerne en stålvisp så du får rør ut alle kremflekkene og likevel bevarer luftigheten.
Ha iskremblandingen i en isboks og sett i fryseren.
La isen stå i fryseren i 5-6 timer og gjerne over natten, så den fryser til is. Ta boksen med iskremen ut av fryseren i 15-20 minutter, så den mykner nok til at du kan forme den til kuler.
Serveres med sjokoladesaus over!
Tips:
♥ Jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's til denne iskremen. Denne sjokoladesausen fås kjøpt i mange norske matbutikker, blant annet hos Meny, Ultra, Ica og Coop Mega.
Denne sjokoladesausen er så god at den også er perfekt til å ha oppå iskremen!
I rikelige mengder...
Glad i sjokolade?
Da er dette iskremen for deg!
Yummy!
♥ ♥ ♥ ♥
Oppskriften er utviklet som del av mitt samarbeide med Oluf Lorentzen AS, som blant annet forhandler Hershey's sjokoladesaus i Norge.
♥ 6 eggeplommer
♥ 1 dl sukker
♥ 3 dl Hershey's sjokoladesaus (se tips)
♥ 6 dl kremfløte
Servering:
♥ Hershey's sjokoladesaus (se tips)
Pisk eggeplommer sammen med sukkeret til blandingen blir tykk og lys i fargen.
Rør i sjokoladesausen.
Pisk kremfløten til luftig krem og vend inn til slutt. Bruk gjerne en stålvisp så du får rør ut alle kremflekkene og likevel bevarer luftigheten.
Ha iskremblandingen i en isboks og sett i fryseren. La isen stå i fryseren i 5-6 timer og gjerne over natten, så den fryser til is. Ta boksen med iskremen ut av fryseren i 15-20 minutter, så den mykner nok til at du kan forme den til kuler.
Serveres med sjokoladesaus over!
♥ Jeg har brukt den amerikanske sjokoladesausen fra Hershey's til denne iskremen. Denne sjokoladesausen fås kjøpt i mange norske matbutikker, blant annet hos Meny, Ultra, Ica og Coop Mega.
Skriv ny kommentar