Brukere online: 240
Brukere i dag: 918
Brukere siste 7 dager: 195614
Mmmm, saftige og kjempegode muffins med smak av eple, bjørnebær og kanel...
Dette smaker nydelig!
Oppskriften gir ca 20 muffins.
Ingredienser:
♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 dl olje
♥ 200 g sukker
♥ 1 ts salt
♥ 1 ts kanel
♥ 4 ts bakepulver
♥ 400 g hvetemel
♥ 3 epler
♥ 200 g bjørnebær
Pynt:
♥ brunt sukker
♥ 100 g bjørnebær (kan sløyfes)
Fremgangsmåte:
Visp sammen egg, melk, olje og sukker. Bland inn salt, kanel og bakepulver. Rør deretter inn hvetemelet. Det skal bli en nokså fast deig.
Skrell og rens eplene og del dem i små biter. Del bjørnebærene på midten. Vend eple- og bjørnebærbiter forsiktig inn i deigen.
Sett papirformer i muffinsbrett og fyll formene ca. 2/3 fulle med deig.
Dryss over brunt sukker
Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte og gylne.
Ååå, det lukter så godt!
Tips:
♥ Disse muffinsene nytes best nystekte! De du måtte få til overs, kan fint puttes i fryseren.
♥ Pynt de ferdige muffinsene med bjørnebær hvis du vil gjøre dem ekstra festlige, men det er ikke nødvendig.
Det er nydelig, fruktig smak på disse muffinsene!
Kos deg!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ 2 egg
♥ 2,5 dl melk
♥ 1 dl olje
♥ 200 g sukker
♥ 1 ts salt
♥ 1 ts kanel
♥ 4 ts bakepulver
♥ 400 g hvetemel
♥ 3 epler
♥ 200 g bjørnebær
Pynt:
♥ brunt sukker
♥ 100 g bjørnebær (kan sløyfes)
Visp sammen egg, melk, olje og sukker. Bland inn salt, kanel og bakepulver. Rør deretter inn hvetemelet. Det skal bli en nokså fast deig.
Skrell og rens eplene og del dem i små biter. Del bjørnebærene på midten. Vend eple- og bjørnebærbiter forsiktig inn i deigen.
Sett papirformer i muffinsbrett og fyll formene ca. 2/3 fulle med deig.
Dryss over brunt sukker
Stek muffinsene midt i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, eller til de er gjennomstekte og gylne.
♥ Disse muffinsene nytes best nystekte! De du måtte få til overs, kan fint puttes i fryseren.
♥ Pynt de ferdige muffinsene med bjørnebær hvis du vil gjøre dem ekstra festlige, men det er ikke nødvendig.
Skriv ny kommentar