Brukere online: 1712
Brukere i dag: 10368
Brukere siste 7 dager: 195552
150 g smør
150 g honning
3 egg
2 ts kanel
2 ts bakepulver
225 g hvetemel
0,5 dl melk
4 store eller 5 små epler
Pynt:
perlesukker
Varm opp honningen til den er myk og pisk den sammen med mykt smør. Pisk inn eggene, ett om gangen. Sikt sammen de tørre ingrediensene og vend i vekselsvis med melken. Skrell og rens eplene og del dem i terninger. Vend eplebitene inn i deigen.
Ha deigen i en liten, bakepapirkledd langpanne (20x30 cm). Dryss over perlesukker.
Stek kaken midt i ovnen ved 200°C i ca 25 min (sjekk med kakenål at kaken er gjennomstekt). Avkjøl kaken litt i formen før den tas ut og bakepapiret fjernes. Deles opp i passe store firkanter.
Kakestykkene kan fryses.
Skriv ny kommentar