Frøyas bryst

Frøyas bryst
Ingredienser

2 store epler

Fyll:
2 dl honning
2 dl hasselnøtter
2 ss smør

Fremgangsmåte

Del hvert eple i to halvdeler. Grav ut kjernen, slik at du får en liten, rund grop i hver av eplehalvdelene.

Smelt smør og honning i en liten kjele. Rør i grovt hakkede hasselnøtter. Avkjøl blandingen.

Legg eplehalvdelene i en smurt, ildfast form og fordel nøtteblandingen inni gropen på eplehalvdelene.

Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 30 min. Et tegn på at eplene begynner å bli ferdige er at fruktkjøttet pøser opp og at nøttene får gyldenbrun farge.

Serveres nystekt!

Tips

Server eplene gjerne varme sammen med vaniljeis.

Kakekategori
Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift