Brukere online: 405
Brukere i dag: 1272
Brukere siste 7 dager: 198253
Glaserte valnøtter smaker fantastisk godt til gode oster!
Bruk gjerne noen deilige hjemmelagde marmelader og en søt portvin som tilbehør.
Perfekt kos til lørdagskvelden!
Ingredienser:
♥ 200 g valnøtter
♥ 1 dl vann
♥ 1 dl melis
Fremgangsmåte:
Ha valnøttene i en kjele og tilsett vann. La nøttene småkoke i ca. 5 minutter.
Hell ut vannet og tørk valnøttene med kjøkkenpapir.
Bland valnøttene med melisen i en bolle.
Legg bakepapir på en stekeplate og fordel valnøttene utover platen.
Stek valnøttene midt i ovnen ved 225°C i 5-10 minutter.
Valnøttene skal bli blanke og karamelliserte, men ikke brente.
Tips:
♥ Valnøttene kan oppbevares i en tett boks.
♥ Jeg fikk noen valnøtter til overs som jeg la i en skål med portvin.
DIGG!
Se også Valnøtter i honning og Valnøttmarmelade.
Glaserte valnøtter smaker fantastisk som tilbehør til alle salgs oster. Se kategorien Oster med tilbehør for mange tips til deilige marmelader som gjør seg godt til ost.
Nydelig!
♥ ♥ ♥ ♥
♥ 200 g valnøtter
♥ 1 dl vann
♥ 1 dl melis
Ha valnøttene i en kjele og tilsett vann. La nøttene småkoke i ca. 5 minutter.
Hell ut vannet og tørk valnøttene med kjøkkenpapir.
Bland valnøttene med melisen i en bolle.
Legg bakepapir på en stekeplate og fordel valnøttene utover platen.
Stek valnøttene midt i ovnen ved 225°C i 5-10 minutter.
Valnøttene skal bli blanke og karamelliserte, men ikke brente.
♥ Valnøttene kan oppbevares i en tett boks.
Skriv ny kommentar