Glaserte valnøtter til ost


Glaserte valnøtter smaker fantastisk godt til gode oster!

Bruk gjerne noen deilige hjemmelagde marmelader og en søt portvin som tilbehør.

 

 

Perfekt kos til lørdagskvelden!   Smile

 

 

Ingredienser:

♥ 200 g valnøtter
♥ 1 dl vann
♥ 1 dl melis

 

Fremgangsmåte:

Ha valnøttene i en kjele og tilsett vann. La nøttene småkoke i ca. 5 minutter.

Hell ut vannet og tørk valnøttene med  kjøkkenpapir.

Bland valnøttene med melisen i en bolle.

Legg bakepapir på en stekeplate og fordel valnøttene utover platen.

Stek valnøttene midt i ovnen ved 225°C i 5-10 minutter.

 

 

Valnøttene skal bli blanke og karamelliserte, men ikke brente.

 

 

Tips:

♥ Valnøttene kan oppbevares i en tett boks.

♥ Jeg fikk noen valnøtter til overs som jeg la i en skål med portvin.

 

 


DIGG!   Yum 
 

Se også Valnøtter i honning og Valnøttmarmelade.

Glaserte valnøtter smaker fantastisk som tilbehør til alle salgs oster. Se kategorien Oster med tilbehør for mange tips til deilige marmelader som gjør seg godt til ost.

 


Nydelig!


♥ ♥ ♥ ♥
 

Glaserte valnøtter til ost
Ingredienser

♥ 200 g valnøtter
♥ 1 dl vann
♥ 1 dl melis

Fremgangsmåte

Ha valnøttene i en kjele og tilsett vann. La nøttene småkoke i ca. 5 minutter.

Hell ut vannet og tørk valnøttene med  kjøkkenpapir.

Bland valnøttene med melisen i en bolle.

Legg bakepapir på en stekeplate og fordel valnøttene utover platen.

Stek valnøttene midt i ovnen ved 225°C i 5-10 minutter.

Valnøttene skal bli blanke og karamelliserte, men ikke brente.

Tips


♥ Valnøttene kan oppbevares i en tett boks.

Allergier og preferanser

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Ren tekst

  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Adresser til nettsider og epostadresser blir automatisk gjort om til lenker.
  • Automatisk linjeskift